Brutho

Installatiebedrijf in Grimbergen

Brutho Technics is een bedrijf opgestart in 2013 en wordt geleid door twee jonge ondernemers Bruno Van Camp en Thomas Goossens. Door de continue focus op kwaliteit geven wij onze klanten telkens een installatie met zeer hoge afwerkingsgraad, dit gekoppeld aan het werken met hoogwaardige materialen. Door middel van bijscholingen kunnen wij het gebruik van de nieuwste technieken garanderen. Tevens beschikken wij over alle certificaten voor het onderhoud van stookolie- en gastoestellen, alsook een Cerga-label waardoor wij onze eigen aardgasleidingen mogen keuren. Wij zijn ook een Rescert-gecertificeerd warmtepompinstallateur. Bruhto is tevens een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf dat airco installaties plaatst. Verder garanderen wij een uitstekende dienst na verkoop, aangezien wij maar één merk verdelen. Hierdoor hebben wij de meest voorkomende onderdelen op voorraad.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Brutho Technics is werkzaam in Asse, Beigem, Bekkerzeel, Berg, Boortmeerbeek, Brussegem, Diegem, Dilbeek, Duisburg, Elewijt, Eppegem, Grimbergen, Haacht, Hamme, Hofstade, Humbeek, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Keerbergen, Kobbegem, Kortenberg, Kraainem, Londerzeel, Machelen, Malderen, Meise, Melsbroek, Merchtem, Mollem, Nieuwenrode, Nieuwrode, Opwijk, Perk, Peutie, Ramsdonk, Relegem, Steenhuffel, Steenokkerzeel, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Testelt, Vilvoorde, Vossem, Weerde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Wolvertem, Zaventem, Zemst.